Concepten

Cheatcode

Cheatcode

Na de lage landen weken kwijlend op de banken te hebben gekregen komen ze nu echt naar jullie toe. Misschien heeft een realityprogramma nog nooit zó veel teweeg gebracht. Natuurlijk zal de verleidende sfeer van temptation volledig terugkomen op deze avond en de enige vraag die dan geldt is: Kan jij de verleiding weerstaan..?!

Op deze avond zullen meerdere Temptation deelnemers ook de bezoekers laten kwijlen.

Meer info opvragen

Hitjesparade

Hitjesparade

Hits, hits en nog eens hits. Dat is het motto op deze reis langs de sappigste hits van onze generatie. Dance the night away op deze reis door de tijd met de beste hits van de 90’s & 00’s!

Meer info opvragen

Ladylicious

Ladylicious

Hét vrouwvriendelijk urban concept met artiesten om je vingers bij af te likken. Deze avond is als een luchtige cake met een sexy laagje glazuur. Hap toe en ervaar een smaakexplosie waar je naar blijft verlangen.<3Hét vrouwvriendelijk urban concept met artiesten om je vingers bij af te likken. Deze avond is als een luchtige cake met een sexy laagje glazuur. Hap toe en ervaar een smaakexplosie waar je naar blijft verlangen. <3

Meer info opvragen

Zoek een concept

Op zoek naar een avond vullend programma? Bekijk ons roster met kant & klare concepten en kies het perfecte concept voor uw avond. Voor persoonlijk advies kunt u mailen of bellen.

Beschikbaar?

Check de beschikbaarheid met onze boekingsagenten, je kunt hun dagelijks bereiken van 10:00 tot 18:00 via email, telefoon of whatsapp.

Boeken!

Boek het concept direct bij ons, wij regelen de artiesten & het artwork voor u. Een zorgeloze avond vol met de beste artiesten dus!