Fake Tits

What’s in the name? Twee ‘nuchtere boys’ in een super strakke outfit, die het leven vooral niet te serieus nemen. FAKE TITS viert de “vreemde" keuzes die wij als mensen in het leven maken. Zij accepteren je zoals je bent en nemen je graag mee in een onstuitbare achtbaan vol guilty-pleasures, ongewoon goede dansplaatjes en introduceren de gekste tracks van morgen. Voeg daar nog eigen “fake hits” aan toe en samen kunnen we de hele wereld aan!

FAKE TITS is ongrijpbaar, in de breedste zin van het woord. Met een flinke dosis energie en een grote portie humor geven zij je het gevoel dat we even alles op deze wereld accepteren. Want schaamteloos jezelf zijn dat is toch het mooiste wat er is?

FAKE TITS WANTS YOU TO BE YOU!

De mannen van plezier maken het iedereen naar de zin, iedereen hoort erbij, iedereen gaat mee op zijn manier (alleen de confettiboer heeft er slapeloze nachten van). Welke kant deze jongens opgaan is vaak een mysterie, dat het een feestje wordt is een feit! So don 't judge, ben je lekkere vreemde gekke zelf en just dance met FAKE TITS!

Download Presskit
Portfolio